Žbuke, premazi, ljepila

-Žbuke, premazi, ljepila
Žbuke, premazi, ljepila2021-01-21T17:47:00+00:00

Kvalitetnih materijala nikad dosta, pogotovo onih u segmentu žbuke, premaza i ljepila.

Dobra žbuka nezamjenjiva je kad želite zaštititi zidove od različitih vanjskih utjecaja. Nije dovoljno nanijeti ju na pravo mjesto, nego i u pravo vrijeme, to će potvrditi svaki građevinski majstor.

Iza svake fasade, pak, stoji dobra boja. Najbolji izbor su premazi koji zadovoljavaju dva osnovna uvjeta: zaštitu i estetiku. Naravno da je ljepše ako je – lijepo, ali zaštitna funkcija je još i važnija.

Kad govorimo o ljepilu, nema gdje ga nema. On je najjači partner kupaonskih pločica, tapeta, parketa, laminata, podnih obloga…

Ova 3 mušketira možete brzo i povoljno nabaviti u našoj trgovini. Kako bi što ljepše, brže i kvalitetnije uredili svoj životni prostor nudimo Vam veliki izbor boja, žbuka i ljepila.

  • unutarnje boje
  • vanjske boje
  • unutarnje žbuke
  • vanjske žbuke
  • unutarnja ljepila
  • vanjska ljepila

Kao što smo rekli, posebno pazimo na kvalitetu materijala, ali Vam istovremeno omogućavamo da ga nabavite po vrlo pristupačnim cijenama.

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se u Vrbi držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Tradicija stara više od 100 godina, pojam za proizvodnju građevinskih materijala u Hrvatskoj.

Povijest tvrtke započinje 1810. god. otvaranjem proizvodnje vapna. Kroz godine razvijen je jedan od najuspješnijih brendova u proizvodnji građevinskih materijala u Europi. 1988 kreirana je marka Baumit kao rezultat poslovne suradnje dviju Austrijskih tvrtki za proizvodnju građevinskih materijala.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM