O nama

-O nama
O nama2021-02-02T16:56:04+00:00

Trgovina građevinskim materijalom Vrba

Kratko i jasno – mi smo specijalizirana trgovina građevinskim materijalima koji se koriste u pojedinim etapama izgradnje i uređenja. Poslujemo od 2000. godine i već u startu smo se orijentirali na nekoliko različitih, ali specifičnih proizvodnih skupina – materijale za: hidroizolaciju, termoizolaciju, suhu gradnju i fasadno uređenje. U jednakoj mjeri, mjesto na policama našeg dućana zauzeli su i žbuke, premazi i ljepila, a našu standardnu ponudu čine i betonski proizvodi.

Želeći pružiti što sveobuhvatnija rješenja za manje ili veće građevinske zahvate naših kupaca, asortiman smo upotpunili i popratnim proizvodima poput šamota, cementa, vapna, folija, krovnih membrana, parnih brana, geotekstila pjena, silikona, pijeska, građevinske kemije te raznih alata.

Svoj pristup kupcima baziramo na 3 bitne odrednice

Konkurentne i povoljne cijene

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s brojnim kvalitetnim dobavljačima, našim kupcima omogućavamo izuzetno pristupačne cijene vrhunskih proizvoda.

Originalni građevinski materijali provjerenih i pouzdanih brendova ali povoljniji – to je ono što čini razliku između nas i konkurencije.

Dugogodišnje iskustvo

Iza svakog našeg savjeta pri kupnji stoji iskustvo s pokrićem koje smo marljivo skupljali čak godinama. Radimo ono što volimo, cijenimo naše kupce i zato se trudimo kontinuirano usavršavati.

Pratimo novitete na tržištu i aktualne trendove u uređenju i gradnji, stoga se ne ustručavajte zatražiti savjet od naših djelatnika. Nama je važno da uz tražene proizvode dobijete i korisne informacije. Vas kao kupca zanima isključivo praktična strana priče i tu Vas potpuno razumijemo.

Sva naša stečena znanja rado ćemo podijeliti s Vama te se nadamo da ćete u našem ugodnom ambijentu, uz dobar savjet, dobiti i inspiraciju za dobre ideje!

Brza isporuka je važna

Poštujemo Vaše vrijeme i znamo kolika je gnjavaža danima čekati da proizvod konačno stigne kako biste započeli s radovima. Upravo zato uvijek brinemo da ima dovoljno robe u skladištu.

Čak i onda kada je i zadnji komad pojedinog proizvoda izišao iz našeg skladišta, naručit ćemo ga za Vas i dopremiti u najkraćem mogućem roku. Ono što je važno Vama, važno je i nama. Vaše vrijeme je dragocjeno i Vrba to dobro zna.

Sve ono što ovdje nismo rekli, a zanima Vas, slobodno nas pitajte putem e-maila ili telefona, a uvijek ste dobrodošli u našoj trgovini.

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se držimo i od koje ne odustajemo.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM