Termoizolacija

-Termoizolacija
Termoizolacija2024-06-28T08:42:35+00:00

U dugim i hladnim zimskim večerima nema ništa bolje od gledanja omiljenog tv programa, uz šalicu toplog čaja , u svoja četiri zida koja su savršeno toplinski izolirana.

Isto tako, kad ljeti živa na termometru skoči iznad 35 celzijevaca, nema ništa bolje od boravka u savršeno rashlađenim kućnim ili uredskim prostorima.

U oba slučaja, tajna je u učinkovitoj termoizolaciji. S obzirom na svakodnevno rastuće cijene energenata sasvim je razumljivo da se stalno radi na poboljšanju termoizolacije u našim domovima (stiropori, stiroduri, mineralne vune, kombi ploče…).

Vrba to dobro zna i zato smo se potrudili pronaći proizvode uz čiju ćete pomoć zaštitu unutrašnjih prostora od prehladnog ili pretoplog vremena napraviti bez problema. Možete ih primijeniti na:

  • kosim krovovima
  • ravnim krovovima
  • potkrovljima
  • pregradnim zidovima
  • podnim konstrukcijama
  • vanjskim zidovima
  • temeljima

Kvalitetna termoizolacija ključ je ugodnog boravka u unutrašnjim prostorima. Ne dopustite tropskim vrućinama, ali ni zimskim minusima da narušavaju Vašu kvalitetu življenja!

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se u Vrbi držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu.

Tvrtka koja spaja moderno s tradicijom. Više od 60 godina iskustva u proizvodnji izolacijskih materijala.

Rockwool grupa je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj stijeni.

Xella Group s više od 4.500 zaposlenih jedna je od vodećih međunarodnih kompanija na području građevinskih i termoizolacijskih materijala. S brendovima Ytong, Silka i Hebel, Xella je jedan od najvećih svjetskih proizvođača autoklaviranog porobetona i kalcij-silikatnih blokova.

Tvrtku FIBRAN SA osnovao je 1974. godine, u Solunu u Grčkoj za proizvodnju gotovih građevinskih elemenata. FIBRAN je danas multinacionalna industrijska grupacija s 13 proizvodnih linija, s tvornicama u 6 europskih zemalja i trgovačkim aktivnostima u 63 zemlje širom svijeta.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM