Termoizolacija

-Termoizolacija
Termoizolacija2019-06-03T19:11:43+00:00

U dugim i hladnim zimskim večerima nema ništa bolje od gledanja omiljenog tv programa, uz šalicu toplog čaja , u svoja četiri zida koja su savršeno toplinski izolirana.

Isto tako, kad ljeti živa na termometru skoči iznad 35 celzijevaca, nema ništa bolje od boravka u savršeno rashlađenim kućnim ili uredskim prostorima.

U oba slučaja, tajna je u učinkovitoj termoizolaciji. S obzirom na svakodnevno rastuće cijene energenata sasvim je razumljivo da se stalno radi na poboljšanju termoizolacije u našim domovima (stiropori, stiroduri, mineralne vune, kombi ploče…).

Vrba to dobro zna i zato smo se potrudili pronaći proizvode uz čiju ćete pomoć zaštitu unutrašnjih prostora od prehladnog ili pretoplog vremena napraviti bez problema. Možete ih primijeniti na:

  • kosim krovovima
  • ravnim krovovima
  • potkrovljima
  • pregradnim zidovima
  • podnim konstrukcijama
  • vanjskim zidovima
  • temeljima

Kvalitetna termoizolacija ključ je ugodnog boravka u unutrašnjim prostorima. Ne dopustite tropskim vrućinama, ali ni zimskim minusima da narušavaju Vašu kvalitetu življenja!

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se u Vrbi držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu.

Tvrtka koja spaja moderno s tradicijom. Više od 60 godina iskustva u proizvodnji izolacijskih materijala.

Rockwool grupa je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj stijeni.

Blokovi od Termobet porobetona proizvode se od prirodnih sirovina: pijeska, vapna, vode, cementa i gipsa.