Hidroizolacija

-Hidroizolacija
Hidroizolacija2019-02-25T20:16:53+00:00

Vlaga je kućni neprijatelj br 1. Taman kad ste pomislili da ste riješili stambeno pitanje i uredili svoj dom iz snova, uljez se polako prišuljao po zidovima i donio punu vreću problema.

Ovo zvuči duhovito, ali ukoliko primijetite da je vlaga izvana počela propuštati kroz Vaše zidove, sigurno Vam neće biti do smijeha. Propuštanjem vode Vaša kuća gubi na kvaliteti, međutim, na taj se način narušava i kvaliteta života u njoj. Nije to samo stvar vlage, tu su i gljivice, a sve skupa stvara poprilično nezdravu mikroklimu.

Spas je, kao i obično, u prevenciji. Pravilnim odabirom materijala i na vrijeme postavljenom hidroizolacijom, uštedit ćete si novac, vrijeme, ali i živce.

U Vrba trgovini lako ćete pronaći sve što je potrebno da zaštitite Vaš dom ili radni prostor od propuštanja vode, a život ili rad u njima opet postane ugodan.

Bitumenske trake, bitumenski premazi i mase, trake za ravne krovove, geotextil, paropropusne folije, parne zapreke itd. – sve to i još više pronađite na policama Vrba trgovine!

Široka lepeza proizvoda za hidroizolaciju riješit će probleme na bilo kojim kritičnim mjestima:

  • ravni krovovi
  • izolacija ispod zidova od opeke
  • izolacija temeljne ploče
  • izolacija podrumskih zidova i podova
  • kosi krovovi
  • terase, balkoni, garaže
  • mostovi i parkirališta
  • mokri čvorovi

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Prvaci u proizvodnji i prodaji hidroizolacijskih bitumenskih i polimerbitumenskih traka za zavarivanje. Proizvodni program upotpunjuju: zaštitna sredstva za građevinarstvo, bitumenska šindra, termoizolacijski materijali, pribor za ravne krovove i protukorijenske polimerbitumenske trake za zavarivanje u sustavima zelenih krovova.

Tradicija stara više od 100 godina, pojam za proizvodnju građevinskih materijala u Hrvatskoj.

Iza imena ORSO kriju se vrhunski proizvodi na području građevinarstva, proizvodi koji svoje mjesto nalaze u primjeni kod novogradnje, sanacije objekata te u proizvodnji prefabrikata.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM