Suha gradnja

-Suha gradnja
Suha gradnja2019-02-25T20:19:19+00:00

U današnje vrijeme koje vrvi od ideja, a sve je na dohvat ruke i samo jedan klik na internet dovoljan je da biste dobili inspiraciju, kreativno uređenje unutrašnjih prostora postaje pravi izazov. Za sve kreativce koji imaju drugačiju viziju doma ili ureda koji su kupili s gotovim arhitektonskim rješenjem, suha gradnja je idealni način unutrašnjeg (pre)uređenja.

Suha gradnja skraćuje vrijeme izvedbe i smanjuje količinu ugrađenog materijala, a rigips ploče oblikuju ravnu i glatku površinu koju ćete brzo i kvalitetno obojiti.

Moderni standardi u oblikovanju poslovnih prostora, kuća i stanova, zahtijevaju kvalitetne i pouzdane građevinske materijale koji će svojim prednostima osigurati udobnost boravka u svakoj prostoriji.

U asortimanu Vrbe imamo provjerene proizvode za suhu gradnju s kojima će individualno oblikovanje zidnih i stropnih površina biti daleko jednostavnije nego što ste to ikad mogli zamisliti. Kombinacija rigips ploča i izolacijskog materijala omogućava najjeftinije i najbrže oblikovanje lijepog i udobnog stana koji je useljiv odmah nakon gradnje.

Sa suhom gradnjom lako i spretno možete izraziti svoju kreativnost – to je univerzalni postupak izgradnje s kojim ne možete promašiti, a odlikuje ga:

  • mala debljina i težina pregradnih zidova
  • nema problema kod statike objekta
  • izvodi se bez štemanja zidova
  • veća čistoća sa manje otpada
  • brzo, fleksibilno i ekonomično
  • bez sušenja
  • gips jamči udobnu klimu stanovanja

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se u Vrbi držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Siniat proizvodi za suhu gradnju nude rješenja i sustave za pregradne zidove, stropove, obloge interijera i eksterijera objekata. Nudimo naše tehničko znanje projektantima, arhitektima, malim i velikim izvođačima u cijeloj Europi.

Najveći svjetski proizvođač spuštenih stropova, podkonstrukcije i podova. Armstrong nudi standardna rješenja kao i rješenja za specifične prostore.

Napredak u tehnologiji gradnje proizvodima na bazi gips-vlakana. Svoju potvrđenu kvalitetu Fermacell proizvodi dobivaju kroz uvjerljivi koncept proizvodnje s najstrožim kontrolama.

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM