Fasade

-Fasade
Fasade2024-06-27T10:45:49+00:00

Želite li ostaviti dobar prvi dojam na svoje goste ili poslovne partnere – morate posvetiti dovoljno pažnje uređenju fasade Vaše poslovne ili stambene građevine. Kad je vanjski izgled zgrade/kuće u pitanju, prvi dojam je ujedno i najvažniji. Prostor kojeg krasi i lijepa fasada, izaziva pozitivna očekivanja, razbija nelagodu i stvara ugodniju atmosferu. Nemojte zaboraviti da boje i dekorativni elementi čine jednu vrstu neverbalne komunikacije!

Samo jedan mali detalj može učiniti ogromnu razliku. Ipak, nije sve u estetici. Današnji standardi  u gradnji nameću potrebu za očuvanjem energije, stoga je kod uređenja fasade potrebno razmišljati i o kvalitetnoj izolaciji.

S obzirom na cijenu energenata, u današnje vrijeme najisplativije su toplinske fasade koje štede na grijanju i do 50%, a ljeti daju prirodni hlad.

U potrazi za kvalitetnim i provjerenim materijalima više ne morate tražiti na sto strana. Sve što trebate od materijala naći ćete u Vrba trgovini. Kod nas možete nabaviti proizvode koji će se najbolje uklopiti u Vaše građevinske pothvate, a što je još bolje – iz naše ćete trgovine izaći bogatiji za praktičan savjet!

Što nudimo?

  • fasadne panele
  • stiropor fasade
  • fasade od mineralne vune
  • fasade sa termo žbukom
  • fasade sa XPS pločama

Povoljno i kvalitetno – to je formula koje se u Vrbi držimo i od koje ne odustajemo.

Dođite, izaberite i budite zadovoljni kupnjom!

Tradicija stara više od 100 godina, pojam za proizvodnju građevinskih materijala u Hrvatskoj.

U građevnoj industriji Kelteks je temeljem istraživačke suradnje sa ponuđačima tekstilne tehnologije sudjelovao u razvoju tekstilne armature za lake betone. Povrh toga Kelteksovi proizvodi danas se rabe pretežito kod vanjskih i unutarnjih završnih radova kao armatura ili mrežice za žbukanje.

Povijest tvrtke započinje 1810. god. otvaranjem proizvodnje vapna. Kroz godine razvijen je jedan od najuspješnijih brendova u proizvodnji građevinskih materijala u Europi. 1988 kreirana je marka Baumit kao rezultat poslovne suradnje dviju Austrijskih tvrtki za proizvodnju građevinskih materijala.

Rockwool grupa je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj stijeni.

Proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. PRISTAJEM